duminică, 11 decembrie 2011

Sportul - Petrolul 1:1


In ultimul meci al turului de campionat Petrolul a remizat la Bucuresti, contra Sportului Studenţesc, scor 1:1. Singurul gol al petrolistilor a fost reusit de Komazec dar sarbul a mai avut doua mari ocazii de gol, ambele din postura singur cu portarul. Astfel, Petrolul incheie turul de campionat cu 18 puncte.

Fata de meciul de Cupa, Vivi i-a introdus pe odihnitii P.Stoica, Dumitru si Oprita in primul 11 in timp ce Stoimirovici a fost titularizat (el intrand in Cupa pe final de meci). In rest, echipa a fost reconfirmata.

PRIMA REPRIZĂ - Meciul a inceput intr-o nota de echilibru cu ocazii de ambele parti. Buleică are ocazie bună dar preferă sutul in locul unei pase. De aici incolo a existat o singură echipă si rând pe rând Curelea si ai lui s-au jucat cu ocaziile. Mingiile ce zburau nestingerit prin faţa porţii lui Bornescu au atras nemulţumirea suporterilor petrolisti prezenţi la Bucuresti, si de aceasta dată in număr mare, ce le-au strigat jucătorilor să joace fotbal. Intre timp Vivi il scoate pe Enescu si-l introduce pe Komazec si are loc modificarea formulei ofensive: Dumitru trece mai in spate, Opriţa coboară in linia mediană in timp ce sârbul joacă in faţă. Finalul reprizei ne oferă si cea mai mare ocazie a Petrolului: P.Stoica ii paseaza excelent lui Komazec care, scapat singur cu portarul, trage doar in acesta.

REPRIZA SECUNDĂ- Incepe perfect pentru "găzari" si, in urma unui corner, Komazec inscrie din 6m, cu capul, la o iesire ezitanta a portarului advers. N-am apucat sa ne bucuram prea mult pentru că, o acţiune desfăsurata pe partea noastră stânga, a dus la egalare: pătrundere in careu si sut violent in bară iar mingea revine la jucător de la Sportu' ce introduce mingea in poartă. Petrolul incearcă să-si asigure toate punctele dar Komazec ratează incredibil - din nou din postura singur cu portarul, lob-ul ducându-se peste poartă. Finalul s-a jucat cu garda jos de ambele parţi dar rezultatul a ramas acelas: 1:1. La sfarsit jucătorilor li s-a strigat, pe merit, "NU MERITAŢI/NU MERITAŢI/LA PETROLUL SĂ JUCAŢI"!

CASETA TEHNICA

PETROLUL: Bornescu - Melinte (min.61 Străuţ), Petrovici, Sipovici, P. Stoica - Bărbulescu (min.25 Komazec), Enescu - Fl. Dumitru, Stoimirovici (min. 82 Roman), Buleică - Opriţa

BILANT TUR 2011/2012

18 puncte (7 puncte acasa si 11 obtinute in deplasare)
4 Victorii (2:1 acasa cu Otelul, 4-1 acasa cu Sibiu, 2-0 la Chiajna, 1-0 la Gaz Metan)
6 Egaluri
15 Goluri marcate
18 Goluri primite

Sursa: DoarPetrolul.ro

Niciun comentariu:

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog