sâmbătă, 3 decembrie 2011

S-au grabit cu vacanta



Majoritatea echipelor de Liga a III-a din Prahova au si "inchis taraba", cum se spune, imediat dupa ultima etapa din acest esalon, jucata in urma cu o saptamana. Va fi o vacanta lunga, de o luna si jumatate, in medie, timp destul pentru a se pregati, cum trebuie, administrativ, returul.
Cum insa fotbalul trece prin... cont, sau prin stomac, depinde cum priviti problema, este putin probabil sa se intample ceva spectaculos, in bine, pentru echipele noastre.
Cele mai mari ambitii, sunt, paradoxal, la Prahova Tomsani, patronul echipei, Radu Calin, dorind sa faca, in aceasta iarna, ceea ce nu a avut timp in vara, cand inca nu controla echipa, adica sa faca... fotbal!
Vom avea timp destul sa vorbim despre miscarile de pe piata transferurilor, numele vizate si... zvonurile aferente, astfel ca, deocamdata, sa ne limitam la coordonatele clare ale acestei ierni: vacanta, masa festiva, unde este cazul si primele noutati.

Prahova Tomsani face curatenie si se muta



Club cu pretentii, echipa lui Radu Calin, antrenata de Dan Dobai (foto 3), are "program" pana pe 9 decembrie. Jucatorii echipei Prahova Tomsani isi continua antrenamentele in Dambovita, cele trei sedinte saptamanale de pregatire desfasurandu-se pe stadionul din Moreni.
Deja s-a facut "curatenia de iarna", numarul celor disponibilizati de la echipa fiind mai mare decat cel al "supravietuitorilor", care mai sunt doar 6 la numar. Cei care au mai ramas la echipa pregatita de tehnicianul Dan Dobai sunt, deocamdata: Alberto Gheorghe, Catalin Crosman, Sebastian Agache, Eduard Guta, Alberto Aldea si Alexandru Roman. Deci, printre cei disponibilizati se numara si fostul golgheter al Ligii I, ploiesteanul Catalin Cursaru, fotbalist care in acest tur nu a marcat pentru gruparea din Tomsani. Pentru retur se intentioneaza transferarea a cel putin 15 jucatori, iar reunirea lotului este programata pentru ziua de 9 ianuarie.
Din partea a doua a campionatului, oficialii gruparii intentioneaza sa-si dispute meciurile de acasa pe arena de la Moreni si nu pe stadionul din Mizil, asa cum s-a intamplat in turul actualului sezon, "schimbarea" fiind cuvantul de ordine la gruparea cu actionari "interesanti".

Sursa: ZiarulPrahova.ro

Niciun comentariu:

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog