vineri, 28 octombrie 2011

Cupa Romaniei 1/8 : Astra Ploiesti - Petrolul Ploiesti 0-1 (rezumat)



FC Petrolul s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după victoria obținută în pe terenul Astrei. “Lupii” s-au impus la limită, 1-0, în urma unui gol senzațional marcat de către Alexandru Buhuși (21).
Cu o formulă de echipă mult schimbată față de precedentele confruntări oficiale, cu câțiva dintre titularii obișnuiți pe banca de rezerve sau în tribună, Petrolul a făcut un meci mare în “9 Mai”, impunându-se grație unei determinări extraordinare arătată de către elevii lui Vivi Răchită pe parcursul celor 90 de minute ale întâlnirii. “Lupii” au deschis scorul printr-o execuție de excepție semnată Alexandru Buhuși, un șut de la circa 25 de metri, lateral dreapta, în vinclul opus al porții apărate de Silviu Lung jr, izbutind apoi, printr-o organizare defensivă fără cusur, să-și conserve avantajul până la finalul confruntării.
Petrolul merge, astfel, în sferturile de finală ale Cupei României Timișoreana, spre bucuria unui oraș atașat de culorile galben-albastru și, desigur, spre dezamăgirea celor câteva sute de locuitori ai județelor Giurgiuși Teleorman, aflați, astăzi, în excursie pe stadionul Astra.

Declarație Valeriu Răchită
“Un meci dificil, în care ne-am lăsat dominați, știind forța jucătorilor de la Astra. Am ales să folosesc în echipa de start cinci oameni noi, față de partida de la Mioveni, tocmai pentru că îmi doream să avem prospețime. Am folosit și un prim 11 cu o medie de vârstă foarte scăzută, iar pe parcurs am apelat la jucătorii cu experiență. Sunt foarte bucuros pentru acest rezultat și le mulțumesc jucătorilor pentru devotament, pentru munca pe care au depus-o în această seară.”

FC Astra Ploiești – FC Petrolul Ploiești 0-1 (0-1)
Marcator: Buhuși (21).
FC Astra: Lung jr. (cpt) – Mihalache, Găman, Bruno M. (66 Rusu), Junior Morais – Seto, N’Doye – Strătilă, Băjenaru, Udoji (46 Miranda) – Fatai. Antrenor: Marius Șumudică.
FC Petrolul: Zimmermann – Tudor (cpt), Sipovic, Petrovic, Melinte – Enescu, Bărbulescu – Stojimirovic, Buhuși (71 Fl. Dumitru), Komazec (83 Djurovic) – Roman (54 Oprița). Antrenor: Valeriu Răchită.
Au arbitrat: Adrian Comănescu – Adrian Radu Ghinguleac și Valentin Avram.
Cartonașe galbene: Băjenaru/Sipovic, Roman, Komazec, Zimmermann.

Sursa: FC Petrolul

Niciun comentariu:

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog