luni, 24 octombrie 2011

CS Mioveni 0 - 0 Petrolul Ploiesti (etapa 11) 23 oct. 2011



Petrolul a încheiat la egalitate, 0-0, partida disputată la Mioveni, ajungând la trei meciuri consecutive fără înfrângere. În urma rezultatului de astăzi, "lupii" au acumulat 12 puncte, menţinându-se pe locul 11 în ierarhia la zi a Ligii I.

Miza punctelor puse în joc şi-a spus cuvântul în duelul de la Mioveni. N-a fost un meci tocmai spectaculos, ci mai degrabă unul în care cele două combatante s-au anulat reciproc, ambele fiind conştiente că un eşec le-ar fi îngreunat substanţial situaţia din clasament. Prima repriză a fost una echilibrată, cu un uşor plus de partea gazdelor, dat de ocaziile ceva mai mari pe care le-au avut, în fapt două şuturi expediate de Coşereanu (8 si 37), la care Zimmermann s-a opus salvator.

Partea secundă a fost ceva mai animată, cu mai multe momente "fierbinţi" la cele două porţi. Komazec (66) a ratat ţinta după un şut de la 16 metri, iar Bărbulescu (86) a fost la un pas să aducă fericirea în tabăra ploieşteană, reluarea sa din apropiere fiind respinsă miraculos de către Popescu. Două minute mai târziu, şansa a fost de partea "lupilor", la bara lui Coşereanu, iar meciul s-a încheiat nedecis, 0-0, un rezultat pozitiv, până la urmă, pentru petrolişti. O remiză venită înaintea unei săptămâni aglomerată, formaţia lui Valeriu Răchită urmând să întâlnească, joi, pe Astra, în Cupa României, iar duminică, în campionat, să primească replica Stelei.

Declaraţie Valeriu Răchită
"A fost un meci slab, între două echipe care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Ne-am atins obiectivul, acela de a pleca neînvinşi de aici, dar, cu mai multă atenţie, puteam obţine chiar toate cele trei puncte. Rezultatul este unul echitabil, însă nu sunt mulţumit de modul în care am jucat. Ne-am propus minimum 4 puncte din dubla cu Voinţa Sibiu şi CS Mioveni, le-am obţinut, dar ne aşteaptă un program infernal până la finalul turului".

CS Mioveni - FC Petrolul Ploiesti 0-0
CS Mioveni: Popescu - Voicu, Iordache, Olteanu, Crăciun - Enache (71 Ayza), V. Gheorghe (83 Dina), Mărgăritescu, Coşereanu - Dică (cpt), Neaga (61 Cl. Ionescu). Antrenor: Mihai Stoichiţă.
FC Petrolul: Zimmermann - Tudor, Sipovic, Melinte, P. Stoica - V. Negru (80 Bărbulescu), Enescu - Străuţ (55 Komazec), Fl. Dumitru (cpt), Stojimirovic (72 Borza) - Opriţa. Antrenor principal: Valeriu Răchită. Antrenori secunzi: Valentin Negoiţă şi Dumitru Jipa.
Au arbitrat: Robert Dumitru - Stelian Slabu şi Dragoş Iliescu.
Cartonaşe galbene: Voicu, V. Gheorghe, Mărgăritescu/Tudor, Stojimirovic, Melinte, Zimmermann.

Sursa: FC Petrolul

Niciun comentariu:

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog