duminică, 12 iunie 2011

Iustin Paraschiv,fostul iubit al Andreei Antonescu,s-a căsătorit la Snagov



Ieri a renunțat la burlăcie și Iustin Paraschiv (30 de ani), din Mizil, unul dintre cei mai tineri afaceriști din Top Capital 300 cei mai bogați români, publicat anul trecut.

Iustin, care ocupă locul 115 în Top Capital, cu o avere estimată la 55-65 milioane de euro, s-a însurat ieri cu Andra, iubita lui. Cei doi sunt împreună de cinci ani şi au împreună două fetiţe. Petrecerea de nuntă a avut loc la clubul Snagov, unde au cântat pentru invitaţi Direcţia 5, taraful Lăutarii de la Chişinău, condus de Nicolae Botgros, trupa Red Blonde ("Veveriţele" de la emisiunea "Happy Hour"), Emilia şi Los Platanos. Iustin Paraschiv a devenit milionar la 22 de ani, după ce a intrat în industria cărnii şi a pus bazele imperiului Carmistin.




A fost primul bărbat din viața Andreei Antonescu
Iustin Paraschiv a fost primul bărbat din viața Andreei Antonescu. S-au cuplat în 2000, când cântăreața făcea parte din trupa Andre, și s-au despărțit în 2006, pentru că, declara atunci blonda, el i-ar fi cerut să renunțe la carieră și să stea acasă, la cratiță.
Relația lor a debutat public cu un scandal, după ce tatăl Andreei a sunat la Poliție și a anunțat că fiica lui a fost răpită. De fapt, fata plecase de bunăvoie cu iubitul ei - cel puțin așa a declarat la poliție.
Din cauză că părinții nu i-au acceptat relația cu Iustin, Andreea s-a certat cu ei și a plecat de acasă.

Sursa: Libertatea.ro

Un comentariu:

Lillee spunea...

Pai... casa de piatra :)

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog