marți, 7 iunie 2011

Invitatie publica

FC Petrolul a promovat in Liga I, o performanta ce a nascut multa bucurie, dar care genereaza, in egala masura, si foarte multe responsabilitati. Traditia, palmaresul, numele unui club de legenda in fotbalul romanesc obliga la o reprezentare pe masura pe scena primului esalon. Tocmai de aceea, clubul FC Petrolul Ploiesti si Primaria Ploiesti lanseaza o invitatie catre reprezentantii mediului de afaceri local, dar si catre toti cei care pot oferi solutii concrete pentru viitorul echipei, la o intalnire ce va avea loc miercuri, 8 iunie, de la ora 17.00, la Hotel Best din Ploiesti. Petrolul merita un viitor mai bun, pe care trebuie sa-l construim impreuna.

* Managerul general al FC Petrolul Ploiesti, Valeriu Rachita, va fi invitat astazi, de la ora 16.30, in emisiunea "Ora exacta in sport", difuzata pe canalul Sport.ro.
* Suporterii care doresc sa pastreze o amintire speciala de la meciul promovarii mai pot gasi, inca, in magazinul oficial al clubului, esarfe si alte obiecte personalizate pentru acest eveniment.

Stire preluata de pe site-ul oficial al clubului: FcPetrolul.Ro

Niciun comentariu:

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog