vineri, 1 ianuarie 2010

2010

In primul rand: La multi ani !
Iata ca am scăpat de 2009 un an dificil din punct de vedere economic,un an care a fost caracterizat de criza economica si o noua gripa,gripa porcina care a ucis 12.200 de oameni.Sa vedem ce ne rezerva anul 2010 din punctul de vedere al unei clarvazatoare franceze :


Razboaie, catastrofe naturale si atentate, dar si descoperirea unui remediu pentru cancer - sunt previziunile pentru anul 2010 ale unei prezicatoare franceze, publicate de cotidianul La voix du nord.

Mary-Anne, autointitulata "clarvazatoare internationala", a redactat o lucrare intitulata "2010 - previziuni aproximative".

Printre cele mai optimiste evenimente despre care Mary-Anne sustine ca se vor intampla se numara descoperirea, de catre o femeie, a unui vaccin ce ar putea constitui un remediu pentru cancer.

In plus, ea sustine ca, in 5-6 ani, "va fi descoperita o noua planeta cu pamant si apa, in departare".

Legat de criza economica, clarvazatoarea sustine ca si anii 2012 si 2013 vor fi grei, iar saracia se va accentua. Consecinta: greve si manifestatii violente, spune Mary-Anne, adaugand ca Guvernul francez nu va fi crutat, iar un atentat impotriva presedintelui Sarkozy nu este exclus.

Printre previziunile clarvazatoarei se mai numara intrarea Chinei intr-un razboi, catastrofe naturale - cutremure si eruptii vulcanice, dar si o posibila imbolnavire a Papei in 2013, care ar putea duce la inlocuirea sa.

Sursa: HotNews.ro

Iata ce film am găsit pe Antena3.ro :


Nu ne ramane decat sa trăim sa vedem ceea ce-o sa se intample.
Toate cele bune !

Update:

Asa cum de ceva vreme se obisnuieste la fiecare inceput de an, astrologii au iesit si de aceasta data la rampa cu predictiile si asteptarile lor pentru ce ne va rezerva 2010. Conform declaratilor acestor cunoscatori ai stelelor, ne aflam in fata a 12 luni dificile.

Anul care tocmai a inceput va comporta o prabusire a regulilor stabilite si a "ordinii mondiale", nu numai la nivelul economiei globale, dar si in sistemele politice. Va afecta puterile statale la toate nivelurile, va aduce schimbari ale regimurilor politice, razboaie gata sa izbucneasca si serioase conflicte religioase.

Toate consecintele negative ale lui 2010 vor fi influentate de o dispunere a planetelor, a gigantilor Sistemului Solar. Configuratiile de pe cer dezvaluie o "criza de putere" sistematica ce va afecta toate structurile, va cauza o crestere a presiunii administrative si financiare si ii va apasa chiar si pe cei deja foarte saraci. Astfel va lua nastere un cerc vicios care va slabi integritatea sistemelor statale din toata lumea.

O alta configuratie celesta ar putea cauza miscari de mase, dezastre naturale si accidente antropice. Cele mai semnificative evenimente se vor intampla in Japonia - cutremure si incidente provocate in centralele nucleare - in China - cutremure si epidemii - si in Iran - cutremure si conflicte cu Israel si SUA.

Criza economica - somaj si faliment - va fi cel mai acuta in tarile Uniunii Europene, dar nici in Rusia lucrurile nu vor sta mai bine. 2010 va fi un an important in special pentru Coreea de Nord, China, Afghanistan, Italia si Germania.

SUA nu vor fi ferite de probleme. Vor avea de infruntat escaladarea crizei financiare si dezastre naturale dar si provocate de om. Razboiul din Iraq se va acutiza si el. Principalele evenimente mondiale din acest an vor avea loc in apropierea actiunii eclipselor solare din 15 ianuarie si 11 iulie.

Cu toate acestea, 2010 nu aduce numai vesti neplacute. Vor fi si perioade bune si se vor face progrese nu numai stiintifice dar si la nivelul constiintei umane. Va fi o perioada a trezirii, cand mastile si ochelarii de cal vor fi indepartati iar toate lucrurile tinute secrete pana acum vor deveni evidente. Se va dezvolta spiritul optimismului colectiv precum si cel al intreprinderii comune.

Sursa: Descopera.ro

6 comentarii:

Anonim spunea...

interesant...:-?

1acolo spunea...

foarte interesant :) deşi nu cred in previziuni ma pun un pic pe gânduri ...

Anonim spunea...

eu cred...;)) desi astea mi se par un pic cam exagerate.:-?? si chiar trebuie sa ne puna pe ganduri...pacat k nu prea o face ...sau prea putin.

1acolo spunea...

"Spania a preluat preşedinţia Uniunii Europene, pentru şase luni" asta parca suna bine :D

dezmembrari auto spunea...

Anul 2010 nu cred ca va fi unul prea bun. Sa speram totusi. Speranta moare aproape ultima. Daca nu murim noi inainte.

1acolo spunea...

Sa sperăm ca n-o sa fie asa rau ...

Banner Zone

unirea republicii moldova cu romania actiune2012

Vizitatori

free counters

Arhivă blog